A színésznő születésnapja alkalmából – akiről itt írtunk bővebben – összeszedtünk pár dolgot, amiért hálásak lehetünk, hogy meglátta a napvilágot.

  1. Mert a lehető legszerethetőbb módon, a sztereotípiákat kedvesen felhasználva mutatta be a világnak, hogy milyen is egy görög család. A Bazi nagy görög lagzi két részét végignézve garantált a hasizomláz a sok nevetéstől.
  2. Mert életimádata és vidámsága ragadós. Mint az tudvalevő, nem csak színészként, de íróként is részt vett filmjeinek elkészítésében, melyeket egyébiránt receptre írnánk fel mindenkinek.
  3. Mert folyton azért és azon dolgozik, hogy megmutassa Görögország szépségét. Különösen igaz ez a Görögbe fogadva című produkcióra, amelyben az ország több meseszép látványossága is feltűnik. A filmről kulisszatitkokat IDE KATTINTVA olvashattok.
  4. Mert addig dolgozik a filmjein, amíg tökéletesek nem lesznek. Ezért is kellett várnunk cirka 14 évet a Bazi nagy görög lagzi második részére.
  5. Mert kiállt a nagyérdemű elé meddőségi problémájával azzal vigasztalva a sorstársait, hogy nincsenek egyedül, és ez egyáltalán nem tabutéma.
  6. Mert örökbe fogadott egy kislányt, és nagy támogatója és hirdetője a szülővé válás eme formájának.

Ti mivel folytatnátok a sort?

Megszakítás