A Bazi nagy görög lagzinál valószínűleg semmi nem szemléltette eddig jobban, hogy milyen előnyei és milyen járulékos hatásai vannak a ténynek, ha valaki görög lánnyal randizik. Kéretik cikkünket kellő humorral venni.

1.Végigkóstolhatod a teljes görög étlapot

Ha egy görög lánnyal hoz össze a sors, biztos lehetsz benne, hogy nemcsak megismered a görög konyhát, de meg is szereted azt. A görög lányok nagy része ugyanis már fiatalon megtanulja a legfontosabb konyhai fogásokat az édesanyjától vagy a nagymamájától, melynek eredményei időről időre megjelennek a családi asztalon. Így azon sem kell csodálkoznod, ha a kicsi gyermeketek a csoki helyett olajbogyóért reklamál majd.

2. Vérében van az életvidámság

A legtöbb görögnek a vérében van a tánc és az a görög életérzés, mely nemcsak a parketten, de a mindennapok nehezebb részein is átsegíti őket. Ha görög lánnyal randizol, és a humorát hagyod kibontakozni, garantáltan jól szórakoztok majd.

3. Nagyon fontosnak tartja a családi értékeket

A görögök számára az egyik legfontosabb érték a család, melyet a mindennapok során is folyamatosan kifejezésre juttatnak. Légy büszke arra, hogy egy összetartó család részévé válhatsz, még akkor is, ha “mindenhol ott lesznek”.

4. Nagy valószínűséggel Görögországban nyaral

Biztos lehetsz benne, hogy Görögország mindig rajta lesz az utazási álomlistáján, így nagy az esély arra, hogy Görögország olyan arcait is bebarangoljátok, amelyekről eddig azt sem tudtad, hogy léteznek.

5. Elhivatottsága nem ismer lehetetlent

A görög lányok vérében bizony a déli temperamentum részeként a szenvedély is ott lakozik, ha valami olyanba fognak, amit szeretnek, szenvedéllyel csinálják végig.

6. Megtaníthat neked egy dallamos új nyelvet

A görög nyelv hangzása alapján Európa egyik legdallamosabb nyelve, így szerencsés vagy, hiszen egy görög lány ezt is megtaníthatja neked.

Ti milyen okot mondanátok?

Megszakítás