Hellász szigeteit minden évben sok-sok turista keresi fel, hogy kikapcsolódhasson, feltöltődhessen és magába szívja a görög életérzést az ételeken, gyönyörű tájakon, kultúrán és vendégszereteten keresztül. Ám utazás előtt mindig nagy dilemma, hogy melyik sziget legyen a kiválasztott? Most hoztunk egy kis karakterisztikus összesítőt, hogy a segítségetekre legyen, hisz tudjátok, a nyaralási úti célról sosem lehet elég korán dönteni.

Pároknak: Kefalonia, Santorini és Milos

Kefalonia szerepel általában a párok listáján az első helyen. Fenyőkkel tarkított táj, gyönyörű strandok, lenyűgöző földalatti barlangok – ez a sziget minden természetimádó álma. Nem is beszélve mesebeli kis településeiről, amilyen például Fiskardo, ahol a 18. századi épületek az időtlenség és végtelenség egyvelegének érzését kölcsönzik a látogatóknak.

Az ikonikus Santorini az egyik legromantikusabb úti cél a párok körében, lebilincselő napnyugtájával és tradicionális kiklád építészetével, annak ellenére is, hogy a főszezon roppant zsúfolt. Épp ezért megéri ellátogatni ide szezonon kívül, hogy a tömeg nélkül, csendben és békében lehessen élvezni mindazt, amit a sziget nyújt.

Pompás táj, több, mint 40 mesés strandot felsorakoztató partszakasz, festői halászfalvak és elképesztő ételek – csak néhány dolog azok közül, amik Milos-on várják a látogatót.

Folytatjuk!

Megszakítás