Akik feszülten figyelték az Australian Open, vagyis az Ausztráliában megrendezésre került teniszbajnokság mérkőzéseit, bizonyára tudnak róla, hogy a verseny kiváló görög teniszezője, Stefanos Tsitsipas a negyeddöntőben kikapott orosz társától, Daniil Medvedevtől (aki pedig a döntőben szenvedett vereséget Rafael Nadaltól, aki megnyerte a bajnokságot).

A görög teniszező legjobb pillanatait az alábbi videó foglalja össze:

Stefanos a kiesését követően azonban optimistán nyilatkozott: “Daniil jól játszott. Csak a legjobbat tudom mondani róla. Nem fogok a negatívumokra koncentrálni. Hosszú szezon áll előttem, sok lehetőséggel, és hiszem, hogy a legjobbat tudom kihozni a saját játékomból és az élményeimből, melyek abban segítenek nekem, hogy tovább dolgozzak, fizikálisan és mentálisan fejlődjek, valamint javítsak a játékomon. A mai teljesítményt tanulságnak tekintem, amivel tovább tudok lépni.”

A sportoló hozzátette, hogy Ausztrália mindig különleges helyet foglal el a szívében, olyan, mintha hazaérkezne. Őszintén hiszi, hogy egy nap még nagy eredményekre lesz ott képes.

Gratulálunk, Stefanos!

Megszakítás